60 dagen proefperiode | Gratis verzonden

The Authentic Shave: een klassiek scheermes kopen


Authentiek scheren met ons klassieke scheermes

Verlang jij naar het authentieke scheren? Bestel ons klassiek scheermes!

Klassiek scheermes kopen? Waar wacht je op! Daar sta je dan in de badkamer met een, volgens de fabrikant, ‘perfect’ meerbladig scheersysteem. Hoe heeft het zover kunnen komen dat jouw scheermes nauwelijks te onderscheiden is van het – roze – scheermes van je vrouw of vriendin.

Dankzij de moderne ontwikkelingen scheert ons Klassiek scheermes veel gladder met 1 enkel mes dan de cartridges met meerdere mesjes. Omdat slechts één mes over de huid de haartjes daadwerkelijk eraf snijdt veroorzaakt dit ook nog eens geen irritatie.

The Authentic Shave Safety Razor Scheermes
The Authentic Shave Safety Razor Scheermes 1

Authentiek scheren door ons klassiek scheermes te bestellen

Vroeger betekende een scheerbeurt iets – mannelijke verzorging was een traditie & vaardigheid die werd overgedragen van vader op zoon, van zoon op kleinzoon. Eerst jezelf insmeren met een heerlijk warm en rijk scheerschuim om daarna aan de slag te gaan met het ultieme gereedschap voor een gladde huid.

Authentiek scheren was bijna een verloren kunst geworden, maar gelukkig zien we steeds vaker mannen van de huidige generatie verlangen naar de authentieke manier van scheren.

Wat is The Authentic Shave

The Authentic Shave

The Authentic Shave is een luxe scheermeshouder (klassiek scheermes) waar je een verwisselbaar mesje (‘double edge blade’) in dient te plaatsen. Deze mesjes zijn vlijmscherp en makkelijk zelf te vervangen. In de volksmond wordt The Authentic Shave ook wel een ‘safety razor’ genoemd.

Steeds meer mannen gaan weer over op een safety razor of ook wel nat scheren genoemd. Het scheerresultaat van scheren met een safety razor is perfect glad en vrij van irritatie. Dit scheerresultaat maakt je fan voor het leven. Mede hierdoor neemt de populariteit weer toe.

Klassiek scheermes Safety Razor

Voordelen The Authentic Shave

The Authentic Shave Safety Razor Scheermes 1

1. Het beste scheerresultaat

Naast dat het resultaat van authentiek scheren met ons klassieke scheermes vele malen bevredigender is dan een scheerbeurt met een cartridge systeem, is het ook veel beter voor je haren & huid.

The Authentic Shave maakt gebruik van één mesje dat scherper is, makkelijker over je huid glijdt en de haartjes daadwerkelijk doorsnijdt. De mesjes van een cartridge systeem snijden de haren niet echt af maar trekken de haartjes kapot. Dit zorgt bij veel mensen voor irritatie, ingegroeide haren of ontstekingen.

Scheren met een klassiek scheermes geeft je voldoening en maakt jouw scheerbeurt een beleving. Bovendien hoef je minder vaak te scheren doordat je een gladder en nauwkeuriger resultaat behaalt. Het geeft dus met recht het beste scheerresultaat.

2. Het heerlijke authentiek nat scheren

Ga aan de slag met The Authentic Shave om de beste scheerbeurt van je leven te ervaren. Een oase van rust en een heerlijk moment voor jezelf. Wij garanderen jou de beste versie van jezelf door de ultieme authentieke scheerbeleving met het beste scheerresultaat.

We hebben een productlijn ontwikkeld die beter werkt en langer meegaat, om de meest comfortabele scheerbeurt van je leven te geven. Één mesje, meer is niet nodig.

The Authentic Shave Safety Razor Scheermes
The Authentic Shave Safety Razor Scheermes 1

3. Je gaat geld besparen

Als je cartridge systemen gewend bent die je online, bij de supermarkt of drogisterij koopt, zul je verrast zijn hoeveel geld je gaat besparen op de aanschaf van scheermesjes. The Authentic Shave maakt gebruik van double edge blades die twee snijkanten hebben.

Omgerekend kosten double edge scheermesjes gemiddeld € 0,40 per mesje.
The Authentic Shave is een investering die zichzelf terug gaat verdienen.

×
Welkom (toekomstig) Shelby Original Familymember