60 dagen proefperiode | Gratis verzonden

Verzending & Retour

Verzending

Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Dit is hoe het werkt: Je plaatst je (online)order, daarna zullen wij je bestelling verwerken. Je pakketje zal diezelfde dag nog ons magazijn verlaten als je voor 22:30 je bestelling plaatst. Bestellingen die op zondag geplaatst worden zullen op maandag verzonden worden.

Verzendprocedure


Verzendkosten

Wij verzenden onze producten altijd gratis.

Retour

Proefperiode van 60 dagen

We hanteren een proefperiode van 60 dagen op al onze producten. Dit betekent dat je 60 dagen de tijd hebt om onze producten uit te proberen, ermee te leven, ervan te genieten en ervan te gaan houden. Als je op enig moment in de eerste 60 dagen besluit dat je niet 100% tevreden bent, stuur ze dan terug voor een volledige vergoeding – we stellen geen vragen. Ons retourbeleid is simpel – hou van onze producten, of stuur ze terug.

Bekijk ons volledige retourbeleid op onze algemene voorwaarden.

Garantie

3 jaar garantie
  • We hanteren een garantieperiode van 3 jaar op The Authentic Shave.
  • De garantie met betrekking tot producten is uitsluitend op toepassing van defecten, veroorzaakt door ondeugdelijke fabricage, constructie of materiaal.
  • De garantie geldt niet in het geval van normale slijtage en van schade ontstaan als gevolg van ongevallen, aangebrachte wijzigingen aan het product, nalatigheid of ondeskundig gebruik door de klant, alsmede wanneer de oorzaak van het defect niet duidelijk kan worden vastgesteld.
  • Het risico van verlies, beschadiging of diefstal van de producten die het voorwerp zijn van een overeenkomst tussen partijen, gaat over op de klant op het moment waarop deze juridisch en/of feitelijk worden geleverd, althans in de macht van de klant komen of van een derde die het product ten behoeve van de klant in ontvangst neemt.
  • Ons garantiebeleid is simpel – onze producten zijn kwalitatief, duurzaam en werken jarenlang, of je krijgt een nieuw product.
×
Welkom (toekomstig) Shelby Original Familymember