60 dagen proefperiode | Gratis verzonden

Privacybeleid

Het is belangrijk dat jij weet wat we met jouw persoonsgegevens doen. Dit leggen we hieronder uit. Gewoon in normale taal zodat het gemakkelijk te begrijpen is, geen notarieel geneuzel.

Jouw persoonsgegevens
Als jij iets bestelt, hebben we bepaalde gegevens van je nodig om jouw bestelling te kunnen bezorgen en je op de hoogte te kunnen houden over je bestelling. 

Hiervoor verzamelen wij je naam, e-mailadres, bezorgadres(sen) en je betaalgegevens.

De gegevens zijn nodig om de overeenkomst uit te voeren die je met ons hebt gesloten. Je bent niet verplicht om ons jouw persoonsgegevens te geven, maar je begrijpt natuurlijk wel dat het kan zijn dat we daardoor niet voor jou aan de slag kunnen. Onze scheerproducten mogen dan nog zo'n beleving zijn, ze kunnen niet zelf aanvoelen waar ze naartoe moeten wandelen...

Het doorgeven van jouw gegevens
Soms is het zelfs zo dat we je gegevens niet alleen zelf gebruiken, maar dat we ze ook moeten doorgeven aan andere bedrijven of mensen, bijvoorbeeld omdat zij producten aan ons leveren of een deel van de werkzaamheden voor ons uitvoeren. Al die partijen hebben bepaalde gegevens van jou nodig en tenzij je daar bezwaar tegen hebt gemaakt, geven we hen die.

Het bewaren van jouw gegevens
We bewaren je gegevens natuurlijk niet oneindig. Hoe lang je in onze systemen blijft staan is afhankelijk van de situatie. Als je bij ons een offerte hebt aangevraagd, maar je daarna geen klant bent geworden, dan blijf je één jaar in onze database. Zolang je staat ingeschreven voor onze nieuwsbrief blijf je sowieso in onze systemen. Als je wél klant bent geworden, dan nemen we pas na zeven jaar afscheid. Dat is namelijk dezelfde periode die de Belastingdienst aanhoudt als het gaat om het kunnen overleggen van onze administratie. Handig, hè!

Je rechten
Laten we tot slot één en ander vertellen over jouw rechten. Op elk moment mag jij...

  • ons vragen om je persoonsgegevens in te zien
  • ons vragen om je persoonsgegevens te wijzigen, als daar reden toe is
  • ons vragen om je persoonsgegevens te wissen
  • ons vragen om het gebruik van je persoonsgegevens te beperken
  • bezwaar bij ons maken tegen het verzamelen en gebruiken van je gegevens
  • een klacht indienen over ons bij de Autoriteit Persoonsgegevens
  • ons vragen om jou je eigen persoonsgegevens te geven
  • ons vragen om jouw persoonsgegevens aan iemand anders te geven. 

Als je van die rechten gebruik wilt maken, dan kun je een e-mail sturen naar info@shelbyoriginal.nl.

×
Welkom (toekomstig) Shelby Original Familymember