60 dagen proefperiode | Gratis verzonden

Ons verhaal

Shaving Original

Vakmanschap

Als het niet kwalitatief, authentiek, functioneel, duurzaam en van uitzonderlijke schoonheid is, verkopen wij het niet.

Moe van scheerproducten die constant niet aan de verwachtingen voldoen en/of voortdurend kapot gaan, wilden we een merk opbouwen dat de dingen anders doet. Gebaseerd op de authentieke jaren 20 brengt onze Authentic Shave klassiek scheercomfort terug in jouw badkamer.  

We ontwikkelen elk product met een obsessieve toewijding aan kwaliteit, functionaliteit, authenticiteit, duurzaamheid en schoonheid. Shaving Original geeft je voldoening, een super glad, zacht resultaat en maakt jouw scheerbeurt een authentieke rustgevende beleving.

The Authentic Shave Safety Razor 1
The Authentic Shave Safety Razor 2

Shaving Original Familymembers

Wij zouden niet kunnen bestaan zonder onze Shaving Original Familymembers. Jullie support betekent alles voor ons.

In een tijdperk waarin service vaak ten koste gaat van het streven naar winst, hebben wij voor een andere aanpak gekozen. We bestaan alleen door jullie, dus wij zijn volledig toegewijd om jullie de beste ervaring te bieden.

Ons klantenserviceteam heeft één doel: jullie behandelen zoals we zelf behandeld willen worden. En we ontvangen graag feedback. Neem dus gerust contact met ons op.

Van scheerverplichting naar scheerbeleving!

“By Fathers, For Fathers”

Als (kersverse of toekomstig) vader heb je een hectisch leven. Minder tijd voor je partner, sociale contacten en jezelf. Met een hectisch leven is het belangrijk om tijd te nemen om te ontspannen. Shaving Original is jouw oplossing die zorgt voor een oase van rust en een heerlijk moment voor jezelf.

Als (kersverse) vader merk je dat je gewoonten van je eigen vader of opa overneemt. Hoe mooi is het om te scheren zoals je overgrootvader ook heeft gedaan? Het nat scheren met een safety razor neemt steeds meer in populariteit toe aangezien deze beleving vele malen bevredigender is.

The Authentic Shave Safety Razor 3

De drie broers van

Shaving Original

Integriteit in alles wat we doen…

Van jouw scheerverplichting een scheerbeleving maken is onze missie. Wij geven jou de kans om deel uit te maken van onze familie door de beste, uitzonderlijke scheerproducten beschikbaar te stellen.

Als een product toch niet voldoet aan de standaard waarvoor ze zijn ontworpen, zullen wij er alles aan doen om te zorgen dat je alsnog tevreden bent over Shaving Original. Zo simpel is het.

“Wij bieden jou de oplossing om ervoor te zorgen dat jij nooit meer last hebt van huidirritatie en ingegroeide haartjes”

Signature
×
Welkom (toekomstig) Shelby Original Familymember